Élmények és látnivalók Győrben

Győr talán az egyik legszebb magyar város hazánkban. Az egyszer biztos, ha ide tervezzük a nyaralásunkat, vagy van egy olyan napunk, amikor is szeretnénk felfedezni Győr látványosságait, minden bizonnyal feledhetetlen és csodaszép élményekkel térünk majd haza. Mutatjuk is, hová is érdemes ellátogatnunk, ha Győrbe utazunk!
Élmények és látnivalók Győrben

Az egyik hely, ami igazi látványosságnak számít Győrben nem más, mint az Urban CoolTour Élményséta. Ami nem más, mint egy izgalmas, aktív városfelfedező séta, ahol nem csak érdekes kérdésekkel, hanem izgalmas rejtvényekkel is készülnek a látogatók számára. Ez a séta alkalmas Győr város építészeti remekműveinek, kultúrájának, történelmének és vallási helyeinek megismerésére. A városi séta alkalmával hosszasan gyönyörködhetünk Győr építészeti remekeiben, illetve a város olyan rejtett kincseiben, amelyet egy rohanós túra alkalmával talán nem is vennénk, veszünk észre.

Győrben, a Vásárhelyi Pál utcában található a Mobilis Interaktív Élményközpont. Ez a program nem csak gyerekeknek, hanem felnőtteknek is feledhetetlen élményeket ígér. Az interaktív kiállító teremben 70 kipróbálható, játékra ösztönző kiállítási eszközt próbálhatnak ki az ide látogatók. Ilyen például a tükörlabirintus, a szélcsatorna vagy éppen az áramvonalas karosszéria. A Mobility Élményközpont egy olyan kreatív hely, ahová hétköznapokon a gyerekeket, osztályokat, míg szombatonként a családokat várják nagy szeretettel. Itt nem csak alkotni lehet, hanem játszva tanulni, illetve lehetőség van a legújabb infokommunikációs és digitális eszközök kipróbálására is.

Győrben található az Audi Hungaria Látogató Központ is. A cég, gyárlátogatásra invitálja az érdeklődőket. Ha valaki szeretne gyárlátogatást tenni, akkor bepillantást nyerhet a járműgyár prés-, karosszéria - és összeszerelő üzemébe, illetve a motorgyártás folyamatába. Ha szeretnénk mi is részt venni egy ilyen gyárlátogatáson, a cég online felületén van lehetőségünk a regisztrálásra, hiszen csak így tudnak fogadni látogatókat.

Már több alkalommal került megrendezésre Győrben az Édes Napok elnevezésű program, amely mára már hagyománnyá nőtte ki magát. A Dunakapu téren rendezik meg minden évben a csokoládé - és édesség ünnepet. Nem csak egyes mesterségeket ismerhetünk meg testközelből, de az ide látogatók saját kezűleg készíthetik el a kedvenc édességüket is. Ez a nap nem csak az édességekről szól, hiszen napközben az amatőr zenekarok, míg esténként neves elődadók szórakoztatják a közönséget.

Megszállni pedig itt érdemes a városban: Hotel Kálvária Deluxe és Superior Győr****

A Hotel Kálvária Deluxe és Superior Győr**** a következő szolgáltatásokat nyújtja a vendégeinek: deluxe, superior szobák, a la carte vagy félpanziós ellátás, jakuzzi, gőzfürdő, finn szauna, infra szauna.

Kapcsolódó cikkek

Használt autó vásárlása: tippek és trükkök

Használt autó vásárlása: tippek és trükkök

Használt autó vásárlásánál fontos szempont, hogy magánszemélytől vagy a kereskedőtől vásároljuk-e az autót, mindegyiknek megvannak a maga előnyei és hátrányai.

Győr, a vállalkozásbarát város

Győr, a vállalkozásbarát város

Győrben nagyon kedvezőek a lehetőségek a vállalkozásra.

Élmények és látnivalók Győrben

Élmények és látnivalók Győrben

Készüljünk, ha Győrbe utazunk, mert sok érdekes program vár ránk.