4 szuvenír, amit Kaposváron beszerezhetsz

Még mindig nagy divat szuveníreket beszerezni, ha külföldön vagy hazánkban nyaralunk. Ha Kaposváron járunk, szintén sokféle szuvenírre tehetünk szert. Ha pedig ajándékba vásárolnánk valamilyen ajándéktárgyat, akkor még személyre szabott ajándékkal is meglephetjük a szeretteinket. Mutatunk is 4 szuvenírt, ami nem csak nekünk hasznos, de annak is, akit meglepünk ezekkel az ajándékokkal.
4 szuvenír, amit Kaposváron beszerezhetsz

Amikor ajándékba vásárolunk egy családtagunknak vagy barátunknak szuvenírt, akkor fejtörést szokott okozni, hogy mivel is lepjük meg női, illetve férfi ismerősünket. A kaposvári Tourinform-irodában azonban nagyon sok nőknek és férfiaknak illő ajándékot vásárolhatunk. Ha férfi ismerősünknek választanánk valami igazán kedves ajándékot, akkor a díszzsebkendőre is eshet a választásunk. A zsebkendő anyaga poliészter, szegett és szublimációs nyomással készült. A díszzsebkendő különlegessége, hogy négyféle festménnyel – Rippl-Rónai – érhető el: Modeljeimmel kaposvári parkomban, Szobarészlet, Tavaszi munkák és Három sudár jegenye és két asztag.

Rippl-Rónai bögrét is választhatunk szuvenírként. A kerámiából készült bögrén szintén a festő egyik híres műve található meg, mint például a Szobarészlet vagy a kaposvári Műterem. Ha magunknak választjuk ezt a tárgyat, akár minden egyes nap emlékezhetünk erre a csodás városra, ha reggelente ebből a bögrénkből isszuk a reggeli teánkat vagy kávénkat.

A kaposvári totebag is nagy népszerűségnek örvend. A totebag 100% pamutból készül, teherbírása pedig tíz kilogramm. A táska strapabíró, minőségi vászonból készült, amelyen a megújult városarculat jegyei lelhetők fel, illetve korszerű stílusban Kiss Miklós tervező tervezte.

A kaposvári notesz is nagyszerű szuvenír és ajándék is lehet, amelynek bárki örülhet. A keménytáblás, sárga notesz borítóját, belső lapját, két Rippl-Rónai festmény díszíti, mégpedig a Kaposvári Műterem és a Modeljeimmel kaposvári parkomban. Az A5-ös kis notesz bárhol elfér és nem csak praktikus, de nagyon kifinomult és szép is.

Kapcsolódó cikkek

4 szuvenír, amit Kaposváron beszerezhetsz

4 szuvenír, amit Kaposváron beszerezhetsz

Kaposvári kirándulásunk során sokféle szuvenírrel térhetünk haza.

Természeti látnivalók Kaposváron

Természeti látnivalók Kaposváron

A természet erejét akkor is kihasználhatjuk, ha éppen nyaralunk, kirándulunk.