Testet és lelket gyógyító gyógyfürdő – Félegyházi Termál Parkfürdő

Néha előfordul, hogy nem csak azért veszünk ki szabadságot, hogy csak és kizárólag pihenjünk, hanem azért is, hogy valamilyen testi panaszunk elmúljon, azaz a gyógyulás az elsősleges célunk a pihenéssel. Hazánkban számtalan gyógyfürdő ad a gyógyulásra lehetőséget. Ilyen például Kiskunfélegyházán a Félegyházi Termál Parkfürdő.
Testet és lelket gyógyító gyógyfürdő – Félegyházi Termál Parkfürdő

A Félegyházi Termál Parkfürdő a Blaha Lujza téren található. A fürdőben a teljes körű kikapcsolódást a szabadtéri és beltéri medencék, illetve a wellness-szolgáltatások biztosítják. A fürdőnek nagyon családias a hangulata, így családostul is felkereshetjük a helyet, hiszen még a gyerekeknek is szüksége lehet testi és lelki feltöltődésre.

A Félegyházi Termál Parkfürdő azért is olyan közkedvelt, mert itt több részleg is van, így a család minden tagja maximálisan jól érezheti magát. Megtalálhatjuk itt a gyógyfürdőt, az uszodát, az élményfürdőt és a wellness részleget is. Hogy melyiket vesszük igénybe, mindig attól függ, hogy éppen milyen céllal érkezünk a Félegyházi Termál Parkfürdőbe.

A Félegyházi Termál Parkfürdőben kihasználhatjuk a gyógyvíz nyújtotta lehetőségeket, amely kiválóan alkalmas mozgásszervi panaszokra, gerincpanaszokra és reumás panaszok, megbetegedések kezelésére.

Wellness-élményeket is biztosítanak a Félegyházi Termál Parkfürdőben. Aktívan is kikapcsolódhatunk itt, hiszen a teljes nyári szezon alatt a vendégek rendelkezésére áll a strandröplabda-pálya és a teniszpálya is. Ha a passzív pihenést részesítjük előnyben, akkor más módon is feltöltődhetünk, például a finn szaunában és a gőzfürdőben. Ha pedig elég bátrak vagyunk, akkor a hideg vizes merülőmedence is a rendelkezésünkre áll. A wellness-élményt a következő szolgáltatások biztosítják: babaúszás, masszázs és aquafitnesz.

A Félegyházi Termál Parkfürdő közelében sok szállást találhatunk. Ezek közül néhány: Belvárosi Apartmanszálló, Borostyán Panzió, Torony Lovarda Magánszálllás, Malom Panzió, Központi Apartman, Platán Apartman, Móra Apartman, Pitypang Vendégház, Vándormadár Vendégház.

Helyek, ahol jól lakhatunk Kiskunfélegyházán: Rózsakert vendéglő, Kulacs Vendéglő, Otthon Étterem, Heaven Diner, Csillag Vendéglő, Weber Street Food Kft., Ride Food, Betyár Bisztró, Köménymag Gasztróház.

Kiskunfélegyháza kiemelt nevezetességei: Kiskun Múzeum, Petőfi Sándor Emlékház, Móra Ferenc Emlékház, Félegyházi Termál Parkfürdő, Víztorony, Kiskunfélegyházi Műlyjégpálya, Róna Kincse Gyógyfürdő.

Kapcsolódó cikkek

Bővebben Kiskunfélegyházáról

Bővebben Kiskunfélegyházáról

Kiskunfélegyházán is sok érdekességet láthatunk.

Testet és lelket gyógyító gyógyfürdő – Félegyházi Termál Parkfürdő

Testet és lelket gyógyító gyógyfürdő – Félegyházi Termál Parkfürdő

Testileg és lelkileg is felüdülhetünk, ha Kiskunfélegyházán járunk.