Vízi programok Ajkán

Nyáron, elsősorban a vízi tevékenységek, a vízi szabadidős programok élveznek prioritást. A legtöbben, akárhová is tervezzük a nyaralásunkat, mindig olyan helyeket keresünk, ahol lehet jókat strandolni, fürödni, úszni, vagy ahol a vízi sportoknak hódolhatunk. Ajkán is rengeteg ilyen lehetőség létezik. Mutatunk is ezek közül néhányat!
Vízi programok Ajkán

Az Ajkai Kristályfürdő méltán nagyon népszerű nem csak a helyiek, hanem a turisták körében is. A Kristályfürdő, Ajkán, a Városligetben található, mégpedig egy csodálatosan szép, zöld övezetben. A fürdőt 2006-ban teljesen felújították, így ma egy élményparadicsomba léphetünk be és élvezhetjük annak minden szegletét, szolgáltatását.

Az Ajkai Kristályfürdőben van fedett medence, ahol az úszás szerelmesei érezhetik jól magukat. A wellness-élményeket pedig a pezsgőmedence és a szauna szolgáltatja. Az élménymedencében van sodrófolyosó, úszómedence, pezsgőágy és nyakzuhany is. Az ülőmedencében a következő ellazító szolgáltatásokat élvezhetjük: nyakzuhanyok, dögönyözők, hidromasszázsok, pezsgőágyak, buzgárok. A nagyobb gyerekek nagy kedvence az ugrómedence, itt ugyanis két toronyból és egy trambulinról lehet a mélybe ugrani. A csúszdák is örök kedvencnek számítanak a gyerekek körében. Milyen csúszdák vannak az Ajkai Kristályfürdőben? Cső csúszda, anakonda csúszda és családi csúszda. Egyéb szolgáltatások az Ajkai Kristályfürdőben: gyerekmedence, strandröplabda pálya, teniszpálya.

Ajkán járva, érdemes felkeresni a Lőrintei-víztározót is, hiszen ez egy gyönyörű horgásztó, ahol nem csak a horgász szerelmesei, hanem bárki jól érezheti magát. A környezet ugyanis csodaszép, már-már festői. Sokféle hal kifogására van lehetőség a Lőrintei-víztározóban: amur, busa, dévér, karika, vörös szárnyú keszeg, compó, ezüstkárász, tokhal, koi ponty. A Lőrintei-víztározóban éjszakai horgászatra is van lehetőség március elejétől, november végéig. A területen a halőrnél válhatunk 24 órás jegyet, bojlis jegyet, pergető sport jegyet.

Ajka is büszkélkedhet egy nagyon szép környezetben található Csónakázó-tóval, ahol bármely korosztály maximálisan jól érezheti magát. A Csónakázó-tó sok-sok látnivalóban is bővelkedik. Nagyon szép ezen a területen a nádas, nem beszélve a vadkacsákról, amelyek ki-be járkálnak a tóba. Főszezonban csónak és vízibicikli bérlésére is sok-sok lehetőség van. A gyerekek a játszótéren érezhetik jól magukat, illetve a közelben van az Élményfürdő is.

Megszállni pedig itt érdemes a városban: Kristály Hotel Konferencia & Wellness Ajka****

A Kristály Hotel Konferencia & Wellness Ajka**** a következő szolgáltatásokat nyújtja a vendégeinek: bowling, biliárdasztalok, igényesen berendezett szobák és lakosztályok, a Carbon Bárban minőségi italok, kézműves sör.

További ajkai szállások itt!

Kapcsolódó cikkek

Feledhetetlen élmények Ajkán

Feledhetetlen élmények Ajkán

Ajkán is sok élményben lehet részünk.

Vízi programok Ajkán

Vízi programok Ajkán

Ajkán vízi programok is vannak bőségesen.