Feledhetetlen élmények Ajkán

Nem mindig vágyunk nyüzsgésre, ha egy idegen városban töltjük a szabadságunkat. Vannak olyan napjaink ilyenkor, amikor ki sem akarunk mozdulni a szálláshelyünkről. Csak annyit töltenénk az apartmantól, vagy a hoteltől távol, amíg elmegyünk az adott városban enni, vagy egy-két programra.
Feledhetetlen élmények Ajkán

Ha Ajkán töltjük a pihenésünket, akkor nem kell csalódnunk, hiszen több olyan program is van év közben és több olyan programlehetőség is van, amelyek akkor is feltöltenek bennünket, ha csak egy-egy helyre van kedvünk elmenni.

Ha van kedvünk, elmehetünk a Nomádiai Szabadidőparkba és Lovardába, ahol még szalonnát is süthetünk. A Nomádiai Szabadidőpark és Lovarda szolgáltatásai: kalandhajó, kötélhinta, óriás mókuskerék, 30 méter hosszú kötélcsúszda, két pályán, mezítlábas ösvény tornapályával, óriás rajzfal, élő csocsó karám, nomád áruda, büfé, tóparti játékok, tutajozás, szalmaugráló, madárház, állatsimogató, fafegyverek, népi játékok, palánk játszóvára.

Az Ajkai Kristályfürdő méltán nagyon népszerű nem csak a helyiek, hanem a turisták körében is. Az Ajkai Kristályfürdőben van fedett medence, ahol az úszás szerelmesei érezhetik jól magukat. Az ülőmedencében a következő ellazító szolgáltatásokat élvezhetjük: nyakzuhanyok, dögönyözők, hidromasszázsok, pezsgőágyak, buzgárok. A nagyobb gyerekek nagy kedvence az ugrómedence, itt ugyanis két toronyból és egy trambulinról lehet a mélybe ugrani. A wellness-élményeket pedig a pezsgőmedence és a szauna szolgáltatja. Az élménymedencében van sodrófolyosó, úszómedence, pezsgőágy és nyakzuhany is. A csúszdák is örök kedvencnek számítanak a gyerekek körében. Milyen csúszdák vannak az Ajkai Kristályfürdőben? Cső csúszda, anakonda csúszda és családi csúszda. Egyéb szolgáltatások az Ajkai Kristályfürdőben: gyerekmedence, strandröplabda pálya, teniszpálya.

Ajka is büszkélkedhet egy nagyon szép környezetben található Csónakázó-tóval. A Csónakázó-tó sok-sok látnivalóban is bővelkedik. Nagyon szép ezen a területen a nádas, nem beszélve a vadkacsákról, amelyek ki-be járkálnak a tóba. Főszezonban csónak és vízibicikli bérlésére is sok-sok lehetőség van. A gyerekek a játszótéren érezhetik jól magukat, illetve a közelben van az Élményfürdő is.

Ha pedig télen, amikor esik a hó, látogatjuk meg a várost, akkor látogassunk el a Csingervölgy szánkópályára, amely nagyon jó helyszín, ha nem szeretjük a nagy tömeget. Itt könnyű lejtős szakaszok és kicsit meredekebb részek váltják egymást. Mivel büfé nincs a helyszínen, így érdemes magunkkal piknik kosarat vinni, termoszban meleg itallal és egy piknik kosárban elemózsiával.

Ajkai szállások itt!

Kapcsolódó cikkek

Feledhetetlen élmények Ajkán

Feledhetetlen élmények Ajkán

Ajkán is sok élményben lehet részünk.

Vízi programok Ajkán

Vízi programok Ajkán

Ajkán vízi programok is vannak bőségesen.