„Vizes programok” – Balatonfenyves

A víz szerelmesei általában olyan helyet keresnek, ha nyaralni mennek, ahol maximálisan élhetnek a szenvedélyüknek, azaz hódolhatnak a vízi sportoknak, fürödhetnek, úszhatnak, vagy éppen horgászhatnak. Balatonfenyvesen is sok olyan lehetőség van, amelyek lehetőséget biztosítanak, hogy tökéletesen jól érezzük magunkat. Mutatjuk is, melyek ezek!
„Vizes programok” – Balatonfenyves

Balatonfenyvesen, az Ipoly utcán található a Vízisport Centrum, amely már 1995 óta működik. Kit várnak erre a helyre? Azokat a gyerekeket és felnőtteket, akik a szeles vízi sportok iránt érdeklődnek. Az iskola a tó partján található, de van itt még oktató épület, shop, öltöző, értékmegőrzés és egyéb, más színvonalas szolgáltatás is. Ha szeretnénk hosszabb időt Balatonfenyvesen tölteni és szeretnénk profikká válni valamilyen vízi sportban, akkor ebben az iskolában lehetőségünk van tökéletesen elsajátítani a vízi sportok minden csínját-bínját.

Ha csak strandolni szeretnénk a nyári pihenésünk alatt, akkor látogassunk el Balatonfenyvesen a Nagystrandra, amelyet ingyenesen vehetünk igénybe. A part mentén égbe magasodó fák nyújtanak árnyékot a legnagyobb kánikulában, így gyerekkel is érdemes felkeresni ezt a helyet, azaz családok számára is ideális pihenésre és kikapcsolódásra.

A családok egyik kedvenc helye Balatonfenyvesen ez a strand, hiszen a víz, csak lassan mélyül, illetve a területen egy homoktakarós öblöt is kialakítottak. A további szórakozást biztosítja egy szabadtéri vízicsúszda, azaz az Anakonda és a Kamikaze. Egyéb szórakozási lehetőségek a strandon: röplabda pálya, kosárlabda pálya, ugrálóvár, illetve lehet még bérelni vízibiciklit, kajakot és SUP-ot. További szolgáltatások a helyszínen: öltözők, mosdók, baba-mama szoba, zuhanyzók és étkezési lehetőség.

Balatonfenyvesen járva, felkereshetjük a Balatonfenyvesi Kikötőt, amely 2016 óta működik. A kikötő létrehozásakor a legkorszerűbb technológiákat alkalmazták. A kikötőben egyszerre 300 kishajó fér el kényelmesen. A kikötőben romantikus pillanatokat élhetünk át. Esténként csodálatos látványt nyújt. De a hangulatunkat tovább fokozhatják, azok a szolgáltatások, amelyeket itt igénybe vehetünk. Ugyanis van itt drinkbár, étterem, szálloda, bowlingpálya, illetve itt található a Sólya Büfé is.

Balatonfenyvesi szállások itt!

Kapcsolódó cikkek

„Vizes programok” – Balatonfenyves

„Vizes programok” – Balatonfenyves

Balatonfenyves vizes programokban is bővelkedik.

Gyerekkel Balatonfenyvesen

Gyerekkel Balatonfenyvesen

Balatonfenyvesen gyerekkel is jól érezhetik magukat.