Sportolási lehetőségek Dunaharasztiban

Szerencsére egyre több az egészségtudatos ember. Ma már egyre többen részesítik előnyben az aktív pihenést, a passzív kikapcsolódás helyett. Hétvégeken is gyakran dönt úgy a család, hogy a kanapén töltött idő helyett, inkább túrázni, kirándulni megy a közeli erdőbe, vagy közösen csinálnak olyasvalamit, ami jót tesz az egészségüknek. Ha Dunaharasztiban élünk, többféle lehetőségünk is van, hogy sportoljunk, hogy mozogjunk. Ezek közül mutatunk be most néhányat.
Sportolási lehetőségek Dunaharasztiban

Az egyik hely Dunaharasztiban, ahol jól érezhetjük magunkat, az a Mustang Lovasclub. A lovaglást nem olyan egyszerű megtanulni, de nem is olyan lehetetlen. Egyre több gyerek és felnőtt veszi igénybe ezt a lehetőséget, hiszen, mint minden sportnak, a lovaglásnak is számtalan pozitív hatása van a testi és lelki egészségre. A gyerekek kevésbé stresszesek lesznek az iskolában, de ez érvényes a felnőttekre is, akik a munkahelyen érezhetik jól maguknak, ha rendszeres sportolnak, jelen esetben, lovagolnak.

A Lovas klubban lovas oktatók segítenek a lovaglás helyes elsajátításában. Különféle szolgáltatásokat nyújtanak: lovas oktatás, pónilovagoltatás, lovas táborok, kézműves foglalkozások. Lehetőség van még születésnapi partik, családi rendezvények, csapatépítő tréningek rendezésére is.

Dunaharasztiban a Mannheim Squash Clubban is jól érezhetjük magunkat. Van itt edzőterem, aerobik terem, két fallabda pálya, két szauna, egy szolárium és egy őrzött parkoló is. Többek között ezekre a sportokra van lehetőség a klubban: body building, kardio fitnesz, fitnesz aerobik, kick-box, aerobic, Capoeira aerobic, spinning, hastánc, társastánc, zeneovi, klasszikus balett, jazz balett, játékos mozgásfejlesztés, ovis torna, masszázs, szauna, szolárium.

Hol sportolhatunk még Dunaharasztiban? Például a Vízisípálya is lehetőséget ad a testi és lelki feltöltődésre. A Vízisípálya az Univerzum Üdülőközpont területén található. A több mint 800 méteres pálya 9 síelő vontatására alkalmas. Mindenki használhatja a pályát, aki tud úszni.

Lehet még használni wakeboardot, páros lécet, tányért, térddeszkát és trükksít is. Ha szereted a wakeboardot, de nincs deszkád, akkor is hódolhatsz ennek a szenvedélyednek, ugyanis a központban biztosítanak deszkát is. A vízisípálya és a környéke speciális mikroklímával rendelkezik.

Megszállni pedig itt érdemes a városban:

Bacchus Pub és Panzió Dunaharaszti

A Bacchus Pub és Panzió Dunaharaszti a következő szolgáltatásokat nyújtja a vendégeinek: ingyen parkolás, saját étterem, WIFI, légkondicionált, igényesen kialakított szobák.

További szállások Dunaharasztiban itt!

Kapcsolódó cikkek

Sportolási lehetőségek Dunaharasztiban

Sportolási lehetőségek Dunaharasztiban

Dunaharasztiban számtalan lehetőség akad sportolásra is.

Gyors gazdasági fejlődés jellemzi – Dunaharaszti

Gyors gazdasági fejlődés jellemzi – Dunaharaszti

Dunaharasztira a gazdasági fejlődés is jellemző.