Hol ehetünk jókat Dunakeszin?

Az internet nagyon jó barátunk lehet, hiszen őszintén és kendőzetlenül olvashatjuk az egyes felhasználók véleményét szinte mindennel kapcsolatban. Dunakeszin sok olyan vendéglátóegység működik, amelyek vélemény-megosztásra késztették az ezekben az éttermekben, pizzázókban, kávézókban étkezőket. Mutatunk is olyan helyeket, amelyek elnyerték a turisták tetszését!
Hol ehetünk jókat Dunakeszin?

Dunakeszin az egyik legjobb értékelést kapott hely nem más, mint a Kanyargó Ételbár. A Kanyargó Ételbár Dunakeszin a Bajcsy-Zsilinszky utcában található, ahol változatos ételekkel és finom ízekkel kedveskednek a vendégeknek. Az egyik vendég véleménye: „Itt mindig kiváló minden! Az ételek íze kiváló és mindig friss. Ha esetleg úgy tér be az ember fia, hogy az ételekből kifogytak, nem rest ott senki és frissen készült isteni „Peti-fogások” közül lehet kérni. Mindig mosolyognak, és jól érzi itt magát az ember. Mindenkinek bátran ajánlom!”

Szintén Dunakeszin található a Part Café, ahol nyáron mediterrán hangulatú környezetben, dunai panorámás kerthelyiséggel, télen pedig a meleg kandalló tüzénél várják a vendégeket. Étlapjukon a nemzetközi ételkülönlegességek és a magyaros jellegű fogások is fellelhetők. Az egyik vendég így nyilatkozott a helyről:” Jó itt lenni és enni. Finomak az ételek és megtapasztalható az a fajta valódi vendégszeretet, amely sajnos sok helyen a szaktudás, vagy kapacitás hiánya miatt nincsen. Csak ajánlani tudom! Családi ebédre, romantikus vacsorához is tökéletes vagy csak egyedül beülni egy csendes délután egy jó csokiszufléra.

A Dunakeszi központjában található Bíró Cukrászda. A Bíró Cukrászda mindig a legjobb minőségű és friss alapanyagokat használja termékeik elkészítéséhez. Olyan minőségi összetevőket használnak, mint például állati tejszín, vaj, Pralus, az igazi vanília, tiszta gyümölcspüré és friss gyümölcs. Az egyik vendég nyilatkozata a cukrászdával kapcsolatban: „Eddig is, ezek után is 5 csillag. Bátran kijelenthetem, hogy a legeslegjobb cukrászda, pedig nem egyben fordultam meg. Még a nagy, nívós nevek sem ennyire jók, valahogy a Bíró még azokat is felülmúlja ízben. Hiába van máshol 100 féle süti. A személyzet kifogástalan munkáját, kedvességét is dicséret illeti.„

Megszállni pedig itt érdemes a városban, pontosabban Budapesten: Hotel Karin Budapest***, amely 4,6 kilométerre található Dunakeszitől.

A Hotel Karin Budapest*** a következő szolgáltatásokat nyújtja a vendégeinek: étterem, drinkbár, légkondicionált igényesen berendezett szobák, félpanziós ellátás.

Kapcsolódó cikkek

Fejlesztések Dunakeszin

Fejlesztések Dunakeszin

Dunakeszi sok fejlesztésen esett át az utóbbi években.

Hol ehetünk jókat Dunakeszin?

Hol ehetünk jókat Dunakeszin?

Dunakeszin sok nagyszerű étterem, kávézó és bisztró is van.