Kedvelt vendéglátó egységek Érden – Western hangulatú étterem, Poirot ihlette belga pub és tipikus ír kocsma

Napjainkban, az internet hű barátunk lehet. Hiába eltérő az emberek ízlése, azért szeretjük figyelembe venni mások véleményét, pedig nem biztos, hogy ami nekünk tetszik, az másoknak is, illetve nem biztos, hogy ami nálunk 5 pontot ér az másoknál is.
Kedvelt vendéglátó egységek Érden – Western hangulatú étterem, Poirot ihlette belga pub és tipikus ír kocsma

Ha Érdre látogatunk, akkor legyen számunkra releváns a saját tapasztalunk, hiszen igazából nem biztos, hogy a saját ízlésünk éppen olyan lesz, mint más embereké. De azért elég meghatározó lehet egy-egy helyről az interneten kapott értékelés. Nézzünk is nagyon jó értékeléseket kapott éttermeket és egyéb vendéglátó egységeket, amelyeket mi magunk is letesztelhetünk, ha Érden járunk!

Az egyik legjobb értékelést a Branco Steak House kapta. Az étterem magyaros vendéglőként kezdte, majd a tulajdonosokat megihlette az észak-amerikai körutazásuk során a western hangulat és ezt a stílust építették be az éttermük szellemiségébe. Az étterem többek között minőségi és ízletes steak marhahúst szolgál fel fenséges borokkal és díjnyertes pálinkákkal egyetemben. Az étteremben négy különálló helyiségben várják a vendégeket, amelyek 130 fő befogadására alkalmasak. Az egyik értékelő így nyilatkozott a helyről: „Nagyon változatos, gazdag választék, mindenféle steak, izgalmas köretekkel, ragukkal, levesekkel. Nekem a gazdag kínálat tetszett és az udvarias kiszolgálás. Na meg a földimogyorós kosár és a western hangulat!”

Szintén jó értékelésekkel büszkélkedhet a Poirot Belga Étterem & Sport Pub. A hangulatos étteremben szezonális nemzetközi és hazai ételkülönlegességekkel és kiváló belga sörökkel várják az ide érkezőket. A helyszín kiválóan alkalmas családi rendezvényekhez, baráti összejövetelekhez, üzleti találkozókhoz és csapatépítő tréningekhez. Az egyik vendég ezt írta a helyről: „A sörválogatást próbáltuk ki, valamint egy négyszemélyes tálat hárman a kollégákkal. Mindennel meg voltam elégedve. A kiszolgálás remek volt, az étel finom, a söröket imádtam. Mindenkinek csak ajánlani tudom.”

Az Irish Dog Pub, Érd egyetlen ír kocsmája. A pub nem csak olyan, mint egy ír kocsma, hanem pontosan az. A kocsmában minőségi italokat, különleges whiskyt és ír csapolt sört is rendelhetünk. Ötféle csapolt sör és minőségi borok is kaphatók a széles whiskykínálat mellett. Az egyik vendég értékelése: „Hatalmas whisky választék, remek kaják, jó fej kiszolgálás. Érden ez a legjobb hely, amit ismerünk.”

Hogy lemozogjuk, amit megettünk, Érden itt érdemes egyet kirándulni.

Megszállni pedig itt érdemes a városban: Termál Hotel Liget Érd***

A Termál Hotel Liget Érd*** a következő szolgáltatásokat nyújtja a vendégeinek: fedett és nyitott medencék, finn szauna, sókamra, jakuzzi és gyógykezelések.

Kapcsolódó cikkek