Érden is sok álláslehetőség vár ránk

Nem mindenkinek jön be a főváros nyüzsgése. Egyre többen vágynak a fővárosból az agglomerációba, mint amilyen Érd városa is. Mit kaphatunk, ha ebbe a városba költözünk? Mutatjuk is a válaszokat!
Érden is sok álláslehetőség vár ránk.

Érd, Pest megyében helyezkedik el és egyre többen döntenek úgy, hogy a fővároshoz közeli településen rendezik be az életüket. Érd központjába tömörülnek a kereskedelmi szolgáltatások. Sok remek étterem, cukrászda és üzlet is található a városban. De a közlekedés is nagyon kedvező lehetőségekkel bír, hiszen busszal, vonattal és autóval is könnyedén megközelíthető a főváros. Sokan vállalnak még mindig a fővárosban munkát, azonban az ország egyik legnagyobb álláshirdető portálja, a Profession jelenlegi adatai azt mutatják, hogy Érden is meglehetősen sok állást hirdetnek.

Az álláshirdetések zömét a szakmunkás állások teszik ki. És ezek közül is az AUTOCENTRUM Szabó Kft. hirdet a legaktívabban. A cég többek között a következő pozíciókra keres munkavállalókat: karosszéria munkafelvevő/kárszakértő, munkafelvevő, szerviz tanácsadó, raktáros munkatárs, raktári kisegítő, autószerelő, karosszéria lakatos, autóvillamossági szerelő, autószerelő.

Viszonylag sok hirdetése van a szintén érdi székhelyű Pex Automative Systems Kft-nek is. A cégnél ugyanis többek között keresnek termelési adminisztrátort, raktáros-targoncást, vevői kapcsolattartót, technikust (gépbeállítót), HR munkatársat, termékbevezetési mérnököt, fejlesztőmérnököt, szerszámkészítőt.

Érden található az AVL cég is, amely több mint 30 pozícióra keres munkaerőt, például battery pack tervezőmérnököt, hajtáslánc rendszervalidációs mérnököt, beszerzőt, analízis mérnök gyakornokot, rendszerfejlesztő mérnököt, diagnosztikai rendszertervező mérnököt, teszt technikust, mérnököt.

A kereskedelem területén is sok megüresedett álláskínálat található a neves álláskereső portálon. Sok kereskedelmi egységbe keresnek eladó-pénztárost, de olyan diákmunka is van bőségesen, mint például bevásárló asszisztens.

Szakmunkák közül a tíz legkeresettebb: autószerelő, bolti eladó, gépjárművezető, gépszerelő, karbantartó, kőműves, raktáros, víz-, gáz - és fűtésszerelő, villanyszerelő, ács, asztalos.

Kategóriák, ahol szintén sok cég hirdet: építőipar, értékesítés, fizikai, segéd - és betanított munka, IT üzemeltetés, telekommunikáció, mezőgazdaság, pénzügy, könyvelés, szállítás, beszerzés, logisztika, ügyfélszolgálat, vevőszolgálat.

Kapcsolódó cikkek