Top 3 munkahely Kecskeméten

Ha éppen azon gondolkodsz, hogy Kecskemétre költözöl, akkor jó helyen jársz. Ha eddig nem voltál biztos benne, hogy majd találsz a városban munkát, akkor nincs is min tovább gondolkodni. Most top 5 olyan munkahelyet mutatunk be, amelyek Kecskeméten találhatók.
Top 3 munkahely Kecskeméten

Az egyik legfelkapottabb hely Kecskeméten a Mercedes-Benz gyár, amely jelentős szerepet vállal nem csak Kecskemét, hanem a régió fejlődésében is. Általában mindig vannak aktuális nyitott pozíciók a cégnél. Csak annyi a dolgunk, hogy megkeressük a cég honlapját és végigböngésszük a karrier lehetőségeket. A cégnél vannak fizikai állások, illetve szellemi és termelés közeli állások is. Jelenleg – többek között – ilyen pozíciókra várnak jelentkezőket: elektromos karbantartó, mechatronikai szakoktató, szerszámkarbantartó munkatárs, új szériák bevezetése-IT koordinátor, projektkoordinátor az üzem - és létesítménytervezés területen. Gyakornokokat is keresnek a kecskeméti Mercedes-Benz gyárba. Ahol az elméleti tudást átültetheted a gyakorlatba és még szakmai tapasztalatokat is szerezhetsz.

Az ACPS Automative Kft. az ország egyetlen nagyüzemi vonóhorog gyártója. A gyárban hegesztőrobotokat, CNC megmunkáló gépeket és szerelősorokat alkalmaznak, hogy ezzel is kiszolgálják a növekvő igényeket. A kecskeméti ACPS Automative Kft., Magyarország egyik legdinamikusabb, legstabilabb autóipari nagyvállalata, amely olyan neves autógyáraknak szállít berendezéseket, alkatrészeket és vonóhorgokat, mint VOLVO, TESLA, VW, BMW. A vállalat, a mintegy ezer főt foglalkoztató kecskeméti üzemébe többek között olyan pozíciókba is keresnek jelenleg munkatársakat, mint betanított fémipari munkás, hegesztési programozó, tesztoperátor, minőségbiztosítási mérnök, főkönyvelő, gyártási projektmérnök, vevői minőségbiztosítási mérnök.

Az Univer-Product Zrt. is Kecskeméten található. Jelenleg a vállalat mintegy 1300 ember számára biztosít megélhetést, amellyel az alföldi város jelentős munkaadójává vált. Az Univer a széles körű ismeretségét többek között az olyan termékeinek köszönheti, mint Erős Pista, Piros Arany, Univer gulyáskrém, Édes Anna. Ezeket a termékeket mindenki ismeri, hiszen a magyaros konyha ételei elképzelhetetlenek is lennének ezek nélkül a termékek nélkül. Az Univer nem csak a hazai piacban gondolkodik. A cél az, hogy minél több külföldi is megismerhesse ezeket a remek termékeket. Jelenleg az alábbi pozíciókba keresnek munkaerőt a cégnél: anyagkimérő, csomagoló, eladó, folyamatirányítási technikus, gyártósor üzemeltető/karbantartó, junior kontroller, kézi anyagmozgató, operátor, élelmiszeripari szakmunkás, kazánfűtő, kazánkezelő, áruelőkészítő-anyagmozgató, cukrász, energetikai menedzser, géplakatos, junior energetikai menedzser, karbantartási vezető, műszerész, üzemi áruelőkészítő-anyagmozgató, villanyszerelő, pék.

Kecskeméti szállások itt!

Ha szeretné, hogy az Ön cégét is beleírjuk a cikkbe vagy további más cikkekbe további portálokon, linkkel együtt, kérjen ajánlatot: kecskemet@24-7digital.hu

Kapcsolódó cikkek

3 hely, amit igazán élvezhetsz Kecskeméten

3 hely, amit igazán élvezhetsz Kecskeméten

Kecskeméten kicsik és nagyok, illetve baráti társaságok és családok is jól szórakozhatnak.

Top 3 munkahely Kecskeméten

Top 3 munkahely Kecskeméten

Kecskeméten meglehetősen jók az elhelyezkedési lehetőségek.