Gasztronómiai élmények Nagykanizsán

Nagykanizsa, a Zalai-dombság területén fekszik. A város és környéke több száz éves múltra tekint vissza. Rendkívül sok látnivaló van a városban. Többek között a Batthyány-kastély, a Thury György Múzeum, a Várkapu-emlékmű vagy a Vasember-ház.
Gasztronómiai élmények Nagykanizsán

Ha a sok-sok látnivalót követően megéheztünk, akkor térjünk be valamelyik étterembe, csárdába, vagy bisztróba, amelyek a Google vélemények során is jó értékeléseket kaptak.

A Kaszinó Étterem, Nagykanizsán, az Ady utcán található. Á la carte étlapjukon a következő ételek és italok találhatók: levesek, főzelékek, tészták, köretek, saláták, frissensültek, halételek, borok, pezsgők, rövid italok, üdítők, kávék, csapolt és palackozott sörök. Az egyik vendég így nyilatkozott az étteremmel kapcsolatban: „Udvarias kiszolgálás, finom ételek, tiszta étterem. Körültekintő, udvarias pincérek. Gratulálok munkájukhoz és további sok sikert kívánok mind a vezetőnek, mind pedig a felszolgálóknak. Nem vagyok helybéli, de lenyűgözött a kedvességük.„

Ha egy jót szeretnénk enni, inni, akkor a Knysa Kitchen&Bar is jó választásnak bizonyulhat. A vezetőségnek az a nem titkolt célja, hogy Nagykanizsa ikonikus bisztrójává, bárjává, szórakozóhelyévé váljanak. Kínálatukban fellehetők a nápolyi pizzák, az olasz különlegességek, a válogatott borok, illetve a kézműves sörök. Az egyik vendégek ezekkel a sorokkal dicsérte a helyet: „Régóta ez az a hely, amire 10 csillagot adnék, ha lehetne. A pizza fenomenális minden részletében, a személyzet kedves és figyelmes, nagyon hangulatos a hely, és a felszolgálás minősége is ritkaságszámba megy. Nem csak ajánlani tudom a helyet, hanem, ha nem több száz kilométerre laknék, ez lenne a törzshelyem.”

A Pecsenyetanya Étterem is Nagykanizsán található. Az étterem, családi vállalkozásként működik. A város központjában csendes és nyugodt környezetben található. Az ételkínálatuk színes és változatos. A menüben megtalálhatók a hagyományos, házias, magyar ételek, illetve a vad-, a szárnyas és a halételek is. Többféle menüből is válogathatunk, az ízletes ételek mellé pedig minőségi borokat is választhatunk, például Balatoni, Tolnai palackozott bort. Az egyik vendég így nyilatkozott az étteremmel kapcsolatban: ”Sok helyen jártam már, de ennyire kedves és segítőkész kiszolgálásban nagyon ritkán volt részem. Az étel finom volt, a csirkepörkölt és a hal is olyan volt, amilyennek a nagykönyvben megírták. Megyünk máskor is!”

Kapcsolódó cikkek

Természeti programok Nagykanizsán

Természeti programok Nagykanizsán

Nagykanizsán sok lehetőségünk van a természet felfedezésére.

Gasztronómiai élmények Nagykanizsán

Gasztronómiai élmények Nagykanizsán

Nagykanizsa nem csak sok látványosságot, de izgalmas gasztronómiai élményeket is ígér.