Tarcalon csapatépítésre és családi kikapcsolódásra is sok lehetőségünk van

A kapcsolatok mindenütt fontosak, legyen szó egy-egy cégről, de a családon belüli kapcsolatok ápolása is kulcsfontosságú. Éppen ezért is jók a közös nyaralások és élményszerzések, amelyek még közelebb hozzák egymáshoz egy-egy cégen belül az ott dolgozókat, illetve a családokat is.
Tarcalon csapatépítésre és családi kikapcsolódásra is sok lehetőségünk van

Tarcalon sok olyan lehetőség van, amelyek lehetővé teszik, hogy nem csak jól érezzük magunkat, de még szorosabb kötődés alakuljon ki, akár a munkatársak, akár a családtagok között. Mutatunk is ezek közül néhányat!

A csapatépítésre Tokaj-hegyalján van lehetőség, pontosabban Tarcalon, a Terézia kertben és ez a csapatépítő játék az FPS Extreme Games nevet viseli. Beltéri és kültéri csapatépítő programokat kínálnak az ide érkezőknek, illetve az ország egész területén is vállalnak kitelepülést. Szolgáltatásaik: Drift Trike motorozás, FPS Lasertag, FPS Extrém Íjász Játék, FPS Buborékfoci, FPS Extrém célba lövés, JUMANJI kalandjáték, FPS mobil szabadulós játék.

A tarcali Bányató egy nagyon felkapott hely Tarcalon. A tarcali Bányató a Tokaji borvidék területén található, szépséges környezetben. A Bányatóra nagyon szép kilátás nyílik az Áldott Krisztus szobortól. Az Áldó Krisztus szobor, egy gránit szobor, amely Európában is egyedülállónak számít, hiszen a szobor 50 tonnás súllyal és 8,5 méteres magassággal büszkélkedhet.

Ha megtekintettük a szobrot és kicsit szeretnénk megpihenni, akkor innen könnyedén elsétálhatunk a Kopasz-hegy oldalába vájt bányatóhoz, ahol padokon ülve csodálhatjuk a csodálatos tarcali tájat. Ezen a helyen még piknikezésre is van lehetőségünk. Láthatunk itt holtágakat és halastavat, amelyeket gyalogosan is könnyedén megközelíthetünk.

Tarcalon nagy közkedveltségnek örvend a Basilicus Szőlőbirtok is. Itt mesterkurzusra is jelentkezhetünk, melynek keretében a borkedvelők megismerhetik a tokaji borvidék gazdag történelmét, földrajzát, szőlő - és borfajtáit. A mesterkurzusra időpontok egész évben elérhetők hétfőtől szombatig 16 órai kezdettel.

A fáradalmainkat egy remek hotelben is kipihenhetjük:

Andrássy Kúria & Spa Tarcal*****.

A stílusosan kialakított ötcsillagos wellness szálloda 41 szobával, spa és wellness részleggel, illetve Tokaj-Hegyalja egyik legjobb éttermével várja a vendégeket. Az Andrássy Kúria & Spa részlegében van egy barlangfürdő is, ahonnan spa termek nyílnak és itt aqua-masszázselemek kaptak helyet.

További tarcali szállások itt!

Kapcsolódó cikkek