Családi ünnepi programok Tatabányán

Kétségtelen, hogy az ünnepek közül, talán a karácsony örvend a legnagyobb közkedveltségnek. Elsősorban a gyerekek várják izgatottan ezt a bensőséges ünnepet.
Családi ünnepi programok Tatabányán

Az külön öröm, ha a hely, a város, a település, ahol élünk, gondol a családokra és izgalmas programokkal kedveskedik kicsiknek és nagyoknak. Nincs ez másként Tatabányán sem, ahol a december, az adventi időszak, a készülődésről és az ünnepre történő ráhangolódásról szól. Mutatunk is néhány remek programot!

A Gospel karácsonyt bizonyára már sokan várják Tatabányán, amely a Földi Imre Sportcsarnokban kerül megrendezésre. A Gospel kórus első állomása lesz Tatabánya. Vincent Bohanan new york-i Gospel kórusa idén először érkezik Magyarországra. A kórus 25 tagból áll, amelyet élő zenekar kísér. Hallhatjuk énekelni David Brattont is. A turné karmestere Vincent Bohanon lesz. A koncerten nem csak karácsonyi dalok csendülnek fel, hanem olyan világslágerek is, amelyeket John Lennon, vagy Whitney Houston énekelt egykor. A Gospel kórus nagy sikerű dalait december 13-án hallgathatjuk meg és élvezhetjük.

Idén is megrendezésre kerül a Stop-Mikulás futás a Cseke-tónál. Ha szeretnénk egy jó hangulatú, karácsonyt idéző futáson részt venni, akkor öltözzünk be Mikulás jelmezbe és irány a Cseke-tóhoz. Idén már 30. alkalommal rendezik meg ezt a nagyszabású futást, ahol gyerekek, idősek, felnőttek, egyszóval bárki részt vehet. Akár még a kis kedvencünket is magunkkal vihetjük, és ha csak tehetjük, öltöztessük őt is be Mikulás szerelésbe. A helyszín akadálymentesített. Autóval és kerékpárral is lehet parkolni.

Tatabányán Újévi koncertre is számíthatunk, amely az Agorában kerül megrendezésre. A hagyományokhoz híven, Újév első és második napján is hallhatjuk Tatabánya Város Fúvózenekara Újévi koncertjét, ahol Szabó Ferenc és Szicsó István vezényel. A következő vendégek nyújtanak feledhetetlen élményeket: Néptánc Show Formációs Táncegyüttes, Tánckoktél Tánciskola, Tatabányai Bányász Öregtáncos Egyesület.

Kapcsolódó cikkek

Családi ünnepi programok Tatabányán

Családi ünnepi programok Tatabányán

Tatabányán sokféle színes program vár ránk.