Romantikus hangulatban, Veszprémben

Veszprém az a hely, ahol nem csak a friss párkapcsolatban élők érezhetik jól magukat, hanem azok is, akik például több tízéves házasságban élnek, vagy éppen az évfordulójukat kívánják a városban megünnepelni.
Romantikus hangulatban, Veszprémben

Minden párkapcsolatban élő embernek szüksége van romantikus pillanatokra. Még a hosszú ideje házasságban élők, a gyerekeket nevelő pároknak is, hiszen ezek a romantikus helyzetek, pillanatok és élmények segítenek ébren tartani azt a bizonyos tüzet, amellyel minden nehézség leküzdhető. Mutatunk is néhány nagyon romantikus helyet Veszprémben!

Veszprémben van egy Szerelem-sziget nevű hely, amely nem véletlenül kapta a nevét. Hazánk talán egyik legromantikusabb helyszínéről van szó, akár első randiról, akár hosszabb házasságról, akár lánykérésről is legyen szó. A hely arra is nagyon alkalmas, ha szeretnénk kicsit lenyugodni és távol kerülni a város forgatagától. Ezen a csendes helyen kellemes pillanatokat tölthetünk el, akár magányosan, akár a párunkkal érkeztünk.

Amennyiben sétálni támad kedvünk, ezt a Veszprémi Várban is megtehetjük. Mit nézhetünk meg ezen a csodálatos helyen? Például az Érseki Palotát, a Szent Mihály Főszékesegyházat, a Boldog Gizella Kápolnát, a Szent György Kápolnát, a Boldog Gizella Gyűjteményt. A vár, barokk és klasszicista stílusban épült, amely az egyik legkedveltebb turisztika célpont.

Veszprémben járva, ne hagyjuk ki a Rovaniemi lépcsőt sem, amely a Kolostorok és Kertek sétaútvonal területén található. A meredek lépcsőn csak óvatosan lépdeljünk. A hosszú sétát követően azonban kárpótol bennünket a csodaszép táj, amelyet a kedvesünkkel együtt csodálhatunk meg. A Rovaniemi lépcsők mentén, információs táblák alapján tájékozódhatunk és tudhatunk meg sok mindent magáról a lépcsőről is.

Veszprémben csodálatos látványt nyújt még a Szent István völgyhíd is. Hazánk egyik legszebb és legnagyobb völgyhídjáról van szó. A híd mellett egy pihenőterasz is található, ahonnan gyönyörű kilátás nyílik a tájra.

Megszállni pedig itt érdemes a városban: Oliva Hotel Veszprém

Az Oliva Hotel Veszprém a következő szolgáltatásokat nyújtja a vendégeinek: standard és deluxe szobák, melegvizes jakuzzi, finn szauna, élményzuhany, frissítő dézsa, masszázs.

Kapcsolódó cikkek

Romantikus hangulatban, Veszprémben

Romantikus hangulatban, Veszprémben

Veszprém a romantikus együttlétekre, kikapcsolódásra is nagyszerű lehetőséget biztosít.

Gasztronómiai élvezetek Veszprémben

Gasztronómiai élvezetek Veszprémben

Veszprémben sokféle vendéglátó-egységben is jól lakhatunk.